Over Stitch Art

Stitch art te Wadenoijen is al jaren de specialist op het gebied van borduren.

Door onze dagelijkse ontwikkeling hebben wij de mogelijkheid om de klant in alle wensen tegemoet te komen. Door het vroegtijdig aansluiten bij een project bieden wij ondersteuning bij advies en uitvoering.
Bij Stitch Art staat u, de klant, centraal. Zelf noemen wij dat ‘ontzorgen van voorbereiding tot oplevering’. Of het nu gaat om een kennisvraag of een compleet project van a tot z: onze ervaren medewerkers vinden voor u een gepaste oplossing.

Service en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Wanneer u langs komt kunnen wij u in onze bedrijfsruimte advies geven en meedenken met uw wensen.

  • Wij verzorgen levering, ontwerp en borduren van kleding voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

.
Of het nu gaat om een enkele of meerdere stuks. Wij hebben ook op dit gebied pasklare oplossingen. Tevens leveren wij vele merken kleding, van broek tot cap. Wij helpen u graag.

onze werkplaats
Stitch art is een gespecialiseerd bedrijf in borduren van logo's op bedrijfskleding. Bij onze werkzaamheden gaan wij uitsluitend voor perfecte kwaliteit.
Wij kunnen u ontzorgen omdat wij ook de kleding kunnen leveren en u dus maar een adres nodig heeft.

Ook voor enkele of speciale borduurwerken kunt u uiteraard bij ons terecht. informeer eens vrijblijvend. Ons team helpt u graag.

 

STITCH-ART